+36 (30) 899 8296

Százhalombatta - Eladó Telek

Elhelyezkedés
Erőmű út
Alapterület
730 m2
Irányár
39.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
FV-0027

Panorámás két utcára nyíló telek Százhalombatta Óváros részén

Leírás

Üdvözöllek Százhalombattán, az Óvárosi rész gyönyörű környezetében, ahol egy csodálatos örökpanorámával rendelkező építési telek várja új tulajdonosát! Ez a telek a város szívében helyezkedik el, könnyen megközelíthető mind az Erőmű útról, mind a Meggyfa utcáról.

A telek mérete és a 2 utcáról való bejárása lehetővé teszi, hogy kényelmesen megosztható legyen két különálló telekké, így akár több ház is építhető rá. Már rendelkezésre áll egy érvényes építési engedély és tervdokumentáció, ami alapján praktikus tervekkel rendelkezik, ezeket biztosítja a tulajdonos a vevő számára. Természetesen, ha az új tulajdonos saját terveket szeretne, azt is meg lehet valósítani, ebben is állok szíves rendelkezésedre.

A 730 négyzetméteres területen könnyen elhelyezhetőek a kívánt épületek, és a telekhatárnál már rendelkezésre áll a víz és villany. A csatorna be van vezetve, így minden adott ahhoz, hogy elkezdhesd álmaid otthonának megépítését.

Ne hagyd ki ezt az óriási lehetőséget! Ha szeretnél részese lenni az örök dunai panorámának és egy egyedülálló környezetnek, ne habozz! Hívj most, és egyeztessünk időpontot a személyes megtekintéshez. Ez a telek hamar gazdára talál, és reméljük, hogy hamarosan Te leszel az új boldog tulajdonosa!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok