+36 (30) 899 8296

Ercsi - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Dunapart
Alapterület
62 m2
Irányár
23.490.000 Ft
Hirdetés azonosító
FV-0013

Felújítandó vagy Felújított, Nézze meg és válasszon!

Leírás

Eladásra kínálok Ercsiben a Duna mentén egy bruttó 70 m2-es felújítandó családi házat.

A ház a 80-as évek végén épült téglából, tetőfedése hullámos bitumen lemez, az ablakok műanyagok.
Található benne 2 különnyíló szoba, egy nappali, külön konyha és egy fürdő. Egyik szobából nyílik egy hátsó fedetlen terasz. Parkolni pedig a különálló nagyméretű garázsban lehet. A belső burkolatok cserére szorulnak és a fűtést is meg kell oldani.
A ház összközműves, ám a villanynak a visszaköttetése és fázisbővítése még folyamatban van. A jelenlegi állapotát tekintve, felújítandónak mondható.
A telek mérete 408 m2, belterületi. Egy csendes zsákutcában található, közel a Duna-parthoz.

Lehetőség van az ingatlant teljesen felújított állapotban is megvásárolni. Ebben az esetben az ára 28M. Ebbe az árba beletartozik a ház teljes belső felújítása (glettelés, festés, burkolatok cseréje, fürdő felújítás, klímák, villanyvezetékek) és a külső színezés is.
Érdemes az ingatlant minél előbb megnézni és lecsapni rá, hívjon még ma!

Cégünk elsősorban ingatlanközvetítéssel foglalkozik. Ezenkívül megkereshet bennünket ingatlanfelújítással, új ingatlan megtervezésével és építésével, de ha csak tanácsra vagy információra van szüksége eladással vagy vásárlással kapcsolatban, akkor is állunk a rendelkezésére.

Amennyiben ingatlanközvetítő vagy és ügyfelednek keresel hasonló ingatlant, hívj bátran, szívesen együttműködünk más közvetítőkkel.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok