+36 (30) 899 8296

Perkáta - Eladó Ház

Alapterület
511 m2
Irányár
39.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
FV-0023

Izgalmas befektetési lehetőség Perkátán!

Leírás

Az ingatlan alkalmas 6db 65 négyzetméteres, szintenként két lakásos társasház kialakítására is, ami további lehetőségeket nyújt a befektetők számára. A településen Falusi CSOK igénybevehető. A tervezés és kialakítás során rugalmasan alkalmazkodhat a piacon jelenlegi igényekhez.

Az impozáns, 560 négyzetméteres, szerkezetkész ház Perkátán ideális a különböző befektetési célokra. Az ingatlan megfelelő méretével és szerkezetkészségével többféle célra is felhasználható, így befektetők számára ideális.

A kiváló elhelyezkedésű épület lehetőséget kínál egy nagy létszámú munkásszálló kialakítására, akár 80-100 fő részére. Az ekkora kapacitású munkásszállóra nagy igény lehet a környéken, különösen, ha a közelben ipari területek vagy nagyobb vállalatok találhatók.


Ha Ön befektető, és keres egy olyan ingatlant, amely többféle célra is felhasználható Perkátán, ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk további információkért vagy a helyszíni megtekintés megszervezéséért. Ez a befektetési lehetőség széles körű és sokoldalú lehetőségeket kínál az Ön befektetési portfóliójához!


Cégünk elsősorban ingatlanközvetítéssel foglalkozik. Ezenkívül megkereshet bennünket ingatlan felújítással, új ingatlan megtervezésével és építésével, de ha csak tanácsra vagy információra van szüksége eladással vagy vásárlással kapcsolatban, akkor is állunk a rendelkezésére.

Amennyiben ingatlanközvetítő vagy és ügyfelednek keresel hasonló ingatlant, hívj bátran, szívesen együttműködünk más közvetítőkkel.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok