+36 (30) 899 8296

Százhalombatta - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Mattakert
Alapterület
58 m2
Irányár
45.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
FV-0008

Csodás Emeleti Erkélyes Lakás Százhalombatta Mattakertben

Leírás

Eladásra kínálok Százhalombattán a Mattakert lakóparkban egy 1. emeleti társasházi lakást.

A lakás egy 2005-ben épült 5 lakásos társasház első emeletén helyezkedik. Található benne 2 különnyíló szoba (10,4 és 8,5 m2), egy fürdő-wc (5,7 m2) és egy 25 m2-es konyha nappali egyben. Ezen kívül a nappaliból nyílik egy 3 m2-es erkély is.
A lakás egy közös lépcsőházon át közelíthető meg, amely tiszta és csendes.
A fűtésről gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással. A szigetelésnek és a korszerű ablakoknak köszönhetően, alacsony a rezsi.
Az állapotát tekintve, átlagos állapotúnak mondható, a kettő szobában érdemes lenne parkettát cserélni, de ezt leszámítva nem igényel nagyobb felújítást.
Parkolni zárt kapu mögött lehet térkövezett kocsibeállón.
Ezen kívül a lakáshoz tartozik még egy kis (50 m2) kertrész is.

A tömegközlekedés Százhalombattán kiváló, buszjáratok is vannak, vonat is. Viszonylag gyorsan be lehet érni a fővárosba.
Oktatás szempontjából nézve is, Százhalombatta egy fejlett város.

Cégünk elsősorban ingatlanközvetítéssel foglalkozik. Ezenkívül megkereshet bennünket ingatlanfelújítással, új ingatlan megtervezésével és építésével, de ha csak tanácsra vagy információra van szüksége eladással vagy vásárlással kapcsolatban, akkor is állunk a rendelkezésére.

Amennyiben ingatlanközvetítő vagy és ügyfelednek keresel hasonló ingatlant, hívj bátran, szívesen együttműködünk más közvetítőkkel.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok